Silikongummi självhäftande tejp

Produktinformation

Självhäftande tejp av silikongummi är tillverkat av högtemperaturbeständigt skarvbart tejpvisköst oorganiskt silikongummi. Tejpen är försedd med ett lätt skalande skyddsskikt. Den kan användas i H-klass hög temperatur 250 ° C (365 ° F), särskilt lämplig för inpackning i kablar. Det yttersta lagret på terminalen är motståndskraftigt mot elektriska märken. Bruksanvisning Vid användning läggs ett tejpskydd med överlappande lager vid terminalen, och hela terminalen placeras från kabelhöljet en tum till metallutskjutningen, och ett skikt av halvöverlappande tejp appliceras. Använd försiktigt kraft när du applicerar tejpen (10% -100% förlängning av bandet), och tejpen ska inte sträckas runt sista svängen. Tryck på tejpen tills den smälter själv för att förhindra att bandet rullar runt. När vattnet inte är dammtät). användning Verktygsmodellen har fördelarna med bred dosering, stor prestanda, antifouling, anti-saltsyra, anti-ultraviolett, vattentät, antioxidation, ozonbeständighet, kallbeständighet, värmebeständighet och högtrycksbeständighet.

Mer information, vänligen kontakta:

E-post: Eileen@tapeliantu.com

Whatsapp: 0086 18932904172

Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara självhäftande tejp av hög kvalitet till bästa pris, utan också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossistanpassade band tillverkade i Kina från vår fabrik.
Hot Tags: silikongummi självhäftande tejp leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, anpassade, pris, tillverkade i Kina
Förfrågning

You Might Also Like