Högkvalitativ antistatisk silikon självhäftande glasfiberband

Högkvalitativ antistatisk silikon självhäftande glasfiberband
Produktinformation

Introduktion

Fiberglas Silikonband innehåller ett sinusformat glasfiberduk som ger en kontrollerad töjning och ökad rivmotstånd och draghållfasthet på tejpen. Den har en minsta förlängning före brott på 25%, Förstärkningen har utmärkta mekaniska egenskaper samtidigt som tejpen överensstämmer med oregelbundna former.

Funktion


Tejpen har inget lim, men klibbar sig själv (självförsäkringar eller självförbindelser) när de sträcker sig och viks på sig själv. Banden börjar härda inom några minuter, och efter flera timmar kan inte lindas eller avlägsnas utan att använda en skarp kniv eller ett blad. Denna tejp gör ett vattentätt, väderbeständigt och lufttätt skydd.


Denna tejp finns i många färger, men tydlig, oxid-röd och svart är de vanligaste. Tejpen har en inbyggd glasfiber-sinusformad förstärkning som begränsar längden av förlängningen (antingen högst 15% eller 25%).

QQ图片20190109103404Mer detaljer, vänligen kontakta email: eileen@tapeliantu.com

Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativ antistatisk silikon självhäftande glasfibertejp av hög kvalitet till det bästa priset, utan också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossist anpassade band tillverkat i Kina från vår fabrik.
Hot Tags: högkvalitativ antistatisk silikon självhäftande glasfibertejp leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, skräddarsydda, pris, tillverkat i Kina
Förfrågning

You Might Also Like