Dubbelsidig tejp, silikon självhäftande reparation av silikongummi

Produktinformation
Produktbeskrivning

dubbelsidig tejp silikon självhäftande reparation silikon gummibandband

Seal self-fusing silikontejp är en unik självhäftande produkt som snabbt smälter in sig själv för att skapa en fukt- och korrosionsbeständig kontinuerlig tätning för elektrisk isolering, rör- och slangreparation, eller var som helst en snabb och restfri omslag behövs.

propety
Värde
Testmetod
Sele
50A
ASTM D2240
Brottgräns
8MPa
ASTM D412
500 Förlängning i paus
500%
ASTM D412
Temperatur
-50 ℃ -250

Vidhäftningsstyrka
6,3 N / cm
ASTM D412
Dielektrisk styrka
35KV / mm

Detaljerade bilder

Med många års export erfarenhet tillsammans med utmärkt kvalitet, avancerade tjänster och konkurrenskraftiga priser har LIANTU vunnit många kunders förtroende och support. Vi accepterar alla typer av färger eller anpassningsmönster. Vi använder de mest avancerade lim och råvaror för bearbetning. Våra band har många färger, som röd, blå, grön, svart, gul och så vidare. Vi kan också anpassa enligt din begäran. Våra produkter känns igen av många kunder. Vi hoppas mycket att kunna arbeta med dig.

Vårt företag
Förpackning och leverans

en rulle med plastpåse, 200 rullar i en kartong eller ditt anpassade paket

appication

Utskrivna etiketter Självkoppling Reparation av kiselgummiband


Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara dubbelsidig tejp av silikon självhäftande reparation av silikongummibandband till bästa pris, utan också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossistanpassade band tillverkade i Kina från vår fabrik.
Hot Tags: dubbelsidig tejp silikon självhäftande reparation silikongummi bandband leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, anpassade, pris, tillverkade i Kina
Förfrågning

You Might Also Like