Själv Vulcanizing Tape

Produktinformation

själv vulkaniserande tejp

Vi kan erbjuda två typer av själv-vulkaniserande tejp: en är EPR-självförening och och den andra är självhäftande tejp av silikon.


EPR självförening

Denna tejp är en självförstärkande, lågspännings gummiband och högspänningsbeständig. Den överensstämmer lätt med oregelbundna former och ytor vilket ger en tomrumfri, elektriskt stabil uppbyggnad. Kompatibel med all extruderad dielektrisk kabelisolering.

Normal storlek:

0,76 mm * 19mm * 9m

0,76 mm * 25mm * 9m

0,76 mm * 50 mm * 9m

EPR self amalgamating  tape  (13).jpg

Silikon självsmältande tejp EPR tape  (3).jpg


Silikon självförband är en unik limfri produkt som snabbt smälter till sig själv för att skapa en fukt- och korrosionsbeständig kontinuerlig tätning för elektrisk isolering, rör- och slangreparation, eller var som helst en snabb och restfri wrap behövs.

Normal storlek:

0.5mm * 25mm * 3m

0.5mm * 50mm * 3m


silicone fusing tape.jpg


Mer detaljer, kontakta oss:

E-post: Lt3tape@cnliantu.com

Whatsapp: + 86 189 3290 6173

Skype: lt3tape
Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativ själv-vulkaniserande tejp till det bästa priset, men också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossist skräddarsydda band tillverkat i Kina från vår fabrik.

Hot Tags: själv vulkaniserande tejp leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, skräddarsydda, pris, gjorda i Kina
Förfrågning

You Might Also Like