Självbindande band 0,76 mm * 19 mm * 9,1 m

Självbindande band 0,76 mm * 19 mm * 9,1 m
Produktinformation

Som en av de få europeiska tillverkarna av självförbindande band har Liantu byggt rykte av hög kvalitet och prestanda baserat på över 30 års tillverkningskompetens.

Självförbindande band är gummibaserade, extremt mångsidiga material, som inte klarar sig, vilket gör dem väldigt lätta att använda och applicera. Produktens egenskaper och egenskaper avser också den typ av gummi som används vid konstruktionen av tejpen. De används speciellt för vattentätning, korrosionsskydd, fogning och reparation av kablar.

PIB (Polyisobutylen) gummibaserade band har utmärkta sammansättningsegenskaper. Generellt används emellertid dessa produkter mer för allmänt ändamål eller lågspänningstillämpningar, eftersom servicetemperaturen och de elektriska egenskaperna i allmänhet är lägre än EPR-gummibaserade band.

EPR (Ethylene Propylene) gummibaserade band har också utmärkta sammansättningsegenskaper men med bättre nivåer av temperaturprestanda och elektriska egenskaper är oftast det första valet för högspänningskabelapplikationer.


Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativ självförstärkande tejp 0,76 mm * 19 mm * 9,1 m till bästa pris, men också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossist skräddarsydda band tillverkat i Kina från vår fabrik.
Hot Tags: självförsamlingsband 0.76mm * 19mm * 9.1m leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, skräddarsydda, pris, tillverkat i Kina
Förfrågning

You Might Also Like