Tre typer av elektrisk isoleringstejp

Tre typer av elektrisk isoleringstejp
chatta nu
Produktinformation

Elisoleringstejpen är uppdelad i tre typer:


Den första typen är den isolerande svarta trasan, den har i allmänhet endast isoleringsfunktionen, men är inte flamskyddsmedel eller vattentät. Nu på marknaden har den redan eliminerats gradvis, endast i vissa civila byggnader har den fortfarande elanvändningen.


Den andra är pvc elektrisk flamskyddsmedel, som har tre funktioner av isolering, flamskyddsmedel och vattentät, men eftersom det är PVC-material, så är duktiliteten dålig eller kan inte vara tätt omsläppta leder och vattentät Sex är inte idealiskt, men det används nu allmänt.

photobank (2).jpg

Den tredje typen är en högtrycks självhäftande tejp. Denna typ av tejp används vanligtvis på högre spänningsgrader. Det är på grund av sin bra duktilitet och bättre vattentät än den andra typen. Därför använder man också det för lågspänning. Fältet, men eftersom dess styrka inte är lika bra som pvc elektrisk flamskyddsmedel, brukar båda dessa båda användas tillsammans.

QQ图片20180308154248.jpg

Dessa tre är alla elektriska isoleringsband, var och en är olika, och båda har sina egna fördelar.


Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativa tre typer av isoleringsband till det bästa priset, men också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossist skräddarsydda band tillverkat i Kina från vår fabrik.
Förfrågning