PVC elektrisk isoleringstejp producerar processen Hur vi garanterar kvaliteten

Produktinformation

PVC elektrisk isoleringstejp producerar processen hur vi garanterar kvaliteten

Var och en av våra beställningar bekräftas, det kommer att finnas en person som är särskilt ansvarig för vår hela denna produktionsorder. Och för varje upphandlingsdel har alla motsvarande arbetare att göra det.

image

Till exempel: vid förpackning, eahc av färgetikett är med differt storlek och färg, för att säkerställa alla färglablar med rätt kranstorlek och färg, varje typ av färgetikett har en specifik person att göra det. När arbetet i dag är klart, registrerar alla arbetarna den etikett de är ansvariga; kvantitet de gjorde, underteckna sedan namnet.

image

När bandet är klart tar vår inspektör några rullar slumpmässigt till våra laboratorietester.

Såsom tjocklekstest, spänningstest, dragprovning, lim etc.

image

Vilken storlek behöver du? Vi kan anpassa åt dig.

Såsom en av de mest populära storleken: 0.13mmx19mmx20mSkicka din förfrågan till:

E-post: layla@tapeliantu.com

Wechat (whatsapp): 0086 18932901670

Skype: shijiazhuangliantu

Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativ pvc-elektrisk isoleringstejp, vilket gör att vi garanterar kvaliteten till bästa pris utan också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossistanpassade band tillverkade i Kina från vår fabrik.
Hot Tags: pvc elektrisk isoleringstejp producerar process hur vi garanterar kvalitetsleverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, anpassade, pris, tillverkade i Kina
Förfrågning

You Might Also Like