PVC lätt riva silverkniv gratis tejp som används för målning och möbler skydd utan kvarvarande lim

Produktinformation

Produktbeskrivning

Denna Easy Tear Duct Tape är en stark, hållbar självhäftande tejp för arbetsplatsen och hemmet. Easy Tear Duct Tape har specialutvecklad räfflad design för att kunna rivas utan ansträngning, horisontellt såväl som vertikalt, utan behov av sax eller knivar för större bekvämlighet och säkerhet på jobbet. Den höga kvaliteten PVC-tejp har överlägsen stretch och konformabilitet. Perfekt för handel och underhåll industrier, DIY och jobb runt hemmet som inslagning och buntning rör och kablar, tätning luft kanalsystem och reparationer.

QQ图片20200927161615_副本

QQ图片20200927161615_副本

Produktens storlek och färg kan anpassas enligt dina krav! Vi accepterar OEM.

QQ图片20200927161621_副本

Förpackning: Single roll krympa förpackningar, klistermärke kan skrivas ut med logotyp, gratis för att hjälpa dig att designa och anpassa.

Liantu, en av de ledande tillverkare och leverantörer i Kina, erbjuder dig inte bara hög kvalitet pvc lätt tår silverkniv gratis tejp som används för målning och möbler skydd utan restlim till bästa pris, men också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till partihandel kundanpassade band tillverkade i Kina från vår fabrik.
Hot Tags: pvc lätt tår kanal kniv fri tejp som används för målning och möbler skydd utan kvarvarande lim leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, kundanpassade, pris, tillverkad i Kina
Förfrågning

You Might Also Like