Försiktighetsåtgärder vid hantering av elektriska band och lagringsförhållanden

Försiktighetsåtgärder vid hantering av elektriska band och lagringsförhållanden
Produktinformation

Elektrisk bandanvändning Försiktighetsåtgärder och lagringsförhållanden


När den elektriska tejpen används, sår den på ett halvt överlappande sätt. För att göra omslaget enhetligt och snyggt, bör tillräcklig spänning appliceras. I en fogförband bör bandet lindas runt trådens ände och vikas sedan tillbaka för att lämna en kudde för att förhindra att den bärs. När du lägger i det sista laget kan du inte sträcka det för att förhindra att flaggan dras.

Elektrisk band används vanligtvis för att binda ledningar och kablar. Den kan appliceras på isolering av olika motståndskomponenter och är lämplig för inomhus och utomhus applikationer. Såsom trådlindning, transformatorer, motorer, kondensatorer, spänningsregulatorer och andra typer av elektriska och elektroniska delar av isolationsskyddet.

3O___0%MED9ET{KBD4PXLH1_副本_副本.png

Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativa elektriska bandhanteringsåtgärder och lagringsförhållanden till bästa pris, men också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossist skräddarsydda band tillverkat i Kina från vår fabrik.
Hot Tags: elektriska bandhanteringsföreskrifter och lagringsvillkor leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, skräddarsydda, pris, gjorda i Kina
Förfrågning

You Might Also Like