Elektrisk band klassificering och funktion Clear

Elektrisk band klassificering och funktion Clear
Produktinformation

För att lära oss hur man väljer elektriska band måste vi klargöra klassificeringen och funktionen hos dessa band, och hitta sedan elektriska band enligt de funktioner vi behöver. Endast på detta sätt kan vi hitta de lämpligaste elbanden för att uppnå bästa resultat. Vissa vänner kan be om elektriska band som delas in i dessa kategorier? Xiao Bian pekar alla på de typer av elektriska band. Klassificeringsmetoden baseras huvudsakligen på substratet. Det finns tre typer av substrat, huvudsakligen tyger, PVC och gummi. Tre olika typer av substrat har olika användningsområden.

PVC-substratet elektriskt band är det mest använda på marknaden, den nuvarande marknaden, PVC-tejp är uppdelad i hög temperatur och rumstemperatur, med funktionell isolering, flamskyddsmässiga egenskaper hos båda. El-band av gummityp är mer effektiva än PVC-substrat och kan vara mycket säkra vid vattentätning.

QQ图片20170401152717.jpg

Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativ bandtypklassificering och funktion till det bästa priset, utan även utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossist skräddarsydda band tillverkat i Kina från vår fabrik.
Hot Tags: elektriska band klassificering och funktion tydliga leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, skräddarsydda, pris, gjorda i Kina
Förfrågning

You Might Also Like