Vattentät Transparent PVC Elektrisk Isolering Rörmokare

chatta nu
Produktinformation

Vattentät transparent PVC isolering rörmokare tejp

Specifikation:

Den är tillverkad av högkvalitativa vattentäta och anti-korrosionsmaterial, som huvudsakligen används i dykpumpar, underjordiska ledningar, kablar och vattentät isolering av luftisoleringskablar.

Det används också av olika typer av elektrisk utrustning, isolering av det inre skiktet i högspänningsgummistycket och även mot korrosion och tätning av rörledningen.

Typiska egenskaper:

1.Total tjocklek: 0,13 mm

2. Draghållfasthet: 2,0 KM / M

3.Elongation: 180%

4.Volume resistivity 1X10Ω.cm

5.Pelhållfasthet @ 180 ℃ 300N / m

Funktion:

God genomskinlighet, lindning, elektrisk isolering och tätningskvalitet. I en fuktig miljö och prestanda och stabilitet i vatten och elektrisk isolering.

Ansökan:

Temperatur miljön på 80, 600V och en rad elektriska apparater grundläggande vattentät isolering, elektrisk nedsänkbar pump djupt väl, tråd, överliggande isolerad ledning inre inre klädsel vattentät isolering.

Karakteristisk:


Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativ vattentät transparent pvc-isoleringspumparband till det bästa priset, men också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossist skräddarsydda band tillverkat i Kina från vår fabrik.

Förfrågning