Varför finns det en bubbla i tätningsbandet?

Varför finns det en bubbla i tätningsbandet?

För närvarande är många av de tätningsband som folk köper på marknaden fyllda med luftbubblor. Det är inte känt huruvida alla har upptäckt att ju större tätningsbandet är, desto mer lager av band den innehåller och ju fler bubblor det finns. Tvärtom desto kortare är antalet meter, ju mindre bandet, desto mindre bubblor finns, och ju högre tätningsbandets transparens. Då varför det finns en bubbla i tätningsbandet, låt Jinshijin tejp berätta för varför det finns en bubbla i tätningsbandet.

Huvudskälet till närvaron av luftbubblor i tätningsbandet är att limet appliceras jämnt på tejpens film efter det att det har utsatts för högtemperaturbehandling. Efter torkning limes limmet för att torka vid hög temperatur och därefter hålls den fast vid filmen. Ovanpå bildades ett litet lager av bubblor. Efter att halvfabrikat av tejp är skuren i små band kommer det naturligtvis att vara bubblor i tejpen. På grund av den korta tiden på tejpen kan det härdade limet inte helt förångas på kort tid.

Efter några månader att försegla bandet, indunstar bubblorna på tejpen naturligt. Hela förpackningsbandet är naturligt mer transparent och kan ses tydligt. Detta påverkar emellertid vidhäftningen av tätningsbandet. Stickiness är fortfarande densamma. Ovanstående är anledningen till att vi berättar varför det finns en bubbla i tätningsbandet, och bubblan ändras inte under samma period. Hoppas hjälpa dig.

Dessutom, om du vill ha tätningsband utan luftbubblor, kan detta företag också producera. Detta beror på att vårt företag har gjort ytterligare förbättringar i processen att producera tätningsband. Ja, det är också nödvändigt att ha material. Skyddet, det vill säga det här är en speciell typ av material. Vid framställning av tätningsband har maskinens presshjul förbättrats ytterligare, vilket ökar trycket på tätningsbandet och gör tätningsbandet mer genomskinligt. Följande är super transparent band utan bubblor.


tape.jpg