Varför tejp åldrande kan undvikas enkelt

1, syre, på grund av mängden syre som finns i den luft 21%, som påskynda den materiella rekvisitan av oxid, aktivitet var tung, vilket resulterar i snabb oxidation av bandet, vilket resulterar i ett band av andquot; oldandquot;. Men vi donand #39; t låt tejp tejp kan vara en bubbla visas, ventilerande tejp, naturligtvis, en faktor som är oundvikligt.

2, ultraviolett strålning (solljus), ultraviolett ljus med hög temperatur nedbrytning för trögflytande ämnen, långvarig exponering i solen bälte bryts ned, orsakar åldrande tejp. Bandet använder en webbplats, inte talar de objekt som utsätts för solen.

3, mjukgörare, vars främsta funktion är att mjuka upp plasten, och mest plast produkter innehåller mjukgörare, med tiden förändring, själva materialet innehåller en andel mjukgörare kommer mer och mer, orsakar åldrande tejp och så vidare. Under de långsiktiga följderna av ovanstående faktorer kommer att leda till försämring av bandet, mjukgörande, härdning, och förlora klibbighet.

4, metall, särskilt koppar eller rostar, i vardagslivet av någon kvalitetsmaterial och organiska metallföreningar, särskilt koppar eller rost reaktion, medan banden innehåller organiska föreningar, leder till tejp åldrande. Många metall tejp skyddande film, eller vissa delar används, detta kräver uppmärksamhet på band, undviker på grund av silvertejp delar falla ännu mer allvarliga tillstånd.

5, blekmedel, vars huvudingrediens är kalciumoxid som innehåller kalcium och kemiska reaktioner i organiska föreningar. Detta händer sällan.