Vad är skillnaden mellan färgförslutningsband och transparent förseglingsband?

Vad är skillnaden mellan färgtätningstejp och transparent tätningsband?


Först och främst är den färgstarka färgen på tätningsbandet huvudsakligen röd, gul, blå, grön, vit och andra färger och det transparenta tätningsbandet är huvudsakligen transparent. I grunden används det transparenta tätningsbandet för packning och tätning. Färgtätningstejpen har i grunden beskrivit sin roll ovanför. Förutom sin identifieringsroll tog den också stöld, packningseffekt.

För det andra, jämfört med det genomskinliga tätningsbandet är kvaliteten på färgtätningsbandet inte nödvändigtvis stabil med det transparenta tätningsbandet, eftersom färgen på färgtätningsbandet justeras av färgpastaen, då detta När tätningsbandets stabilitet inte är nödvändigtvis så bra, om inte befälhavaren justerar eller en ansvarsfull tätningsbandmästare i färgpastaen, så det transparenta tätningsbandet är relativt sett, kan stabiliteten vara bättre än färgen Bättre.

Slutligen, vad gäller pris, är färgtätningsbandet också dyrare än det genomskinliga tätningsbandet. Detta betraktas som kostnad. Det här är de olika lösningarna för det färgkodda tätningsbandet och det transparenta tätningsbandet.


IMG_20171214_133604.jpg