Vad är Risk Warning Pvc Tapes för?

Vilka är varningsvarning PVC-band för?

Jag vet inte om du har märkt att vissa transportmöjligheter på hårdvarumarknaden ofta säljer trafikvarningsanläggningar, inklusive de varningstejp vi är inblandade i. Från och med då vet vi att antalet varningsband är relaterade till transportanläggningar. Trafikanläggningens roll är bara toppen av isberget som varnar användandet av tejp. Därefter kommer vi att ge dig en introduktion till användningen av varningstejp.


PVC-golvmarkeringsband har följande huvudfunktioner. Shop golvmarkeringar, butiksmarkeringar, garagemarkeringar etc. Dessa markmarkeringar. Det ingår också förband och paket av gasledningar som naturgas och gasledningar. Då kan området där varningstejpen används för identifiering också innehålla varningsområden som varningsområden, industrier, köpcentra, hissar och trappor. Därefter kan vi skilja på vilka dessa varningsband används huvudsakligen för varningstejpens enda och dubbla färger.


Monokromatiska markvarningsband har i huvudsak följande betydelser. Den gula linjen genererar generellt ett temporärt eller rörligt område vilket indikerar att området endast tjänar som en tillfällig upplåning. Den röda gången märkningstejpen representerar vanligtvis ett felaktigt produktområde, vilket fungerar som ett tecken på delningen av fabriksgolvet.

floor tape 37_副本.jpg

Här presenterar vi rollen som spelas av dessa tvåfärgade PVC-harzardbandvarningstejp. Rött och vitt används huvudsakligen i verkstadsplatsens brandbekämpningsområde för att fungera som en påminnelse, och påminner alla om att det här är en brandavgång och det är förbjudet att ockupera detta område. De gula och svarta varningstejpen används huvudsakligen för att markera verkstadsbanorna och kan tydligt påminna icke-relaterad personal att de inte borde ockupera området inom varningstejpen. Grön-vit varningstejp slås i arbetsområdet för att få anställda att förbereda sig för säkerhet i förväg