Vulkaniseringsprocessen

Sätta plast gummi in för elastisk gummi av process som kallas svavelväte är det kommer en kvantitativ av svavelväte agent som svavel och svavelväte främja agent, ansluten till med gummi tillverkade av halvfabrikat i den i svavelväte tank i den för i ger av temperatur Xia uppvärmning och isolering gör gummi av linjära molekylär mellan genom genererade andquot; svavel bridgeandquot; och ömsesidigt gör gemensamma till stereo av mesh struktur till gör plast gummi material till har hög elastisk av svavelväte gummi.

På grund av tvärbindningar består främst av svavel så kallade andquot; vulcanizationandquot;. Med utvecklingen av syntetiskt gummi vulkanisering Agent nu många sorter förutom svavel och organiska sulfider, peroxider, metall oxider, och så vidare. Så vem kan göra linjär struktur i stereoskopisk netlike struktur av elastisk plast gummi process som kallas Vulkanisering av gummi i gummi material andquot; bypassandquot; effekterna av dessa ämnen kallas andquot; bota agentandquot;.

Vulcanized flexibel gummi Vulcanized gummi och mjukt gummi, allmänt känd som andquot; rubbersandquot;. Vulkaniserat gummi processen en av de viktigaste processerna av olika gummiprodukter måste genomgå härdning för att uppnå önskad prestanda. Utan en Vulcanized gummi är av inget värde i användning, men mindre mindre svavel? Härdningstid har underlåtit att uppfylla bäst och svavel över, betydande prestandaförsämring gjorde gummi prestanda minska. Så produktionsprocessen måste vara strikt styra härdningstiden? för att säkerställa användningen av Vulcanized gummiprodukter med bästa prestanda och längsta livslängd.

Här, hela plastprodukter tekniska processen är över, efter dessa sex processer, en perfekt produkt att få bort raden, wouldnand #39; t den vara ansvarig?