Transparent band, du brukade bara hålla fast saker, det är synd.

Genomskinligt tejp, du brukade bara hålla saker, det är synd.

Tape är ett mångsidigt verktyg, tejp krävs för paketleverans, band krävs för skarvning, och även tejp används som rep. Men berätta om den olika användningen av tejp.


borrning

Vid stansning av hål i väggen är det ofta svårt att styra djupet av borrningen. Använd bara nageln för att mäta längden och lägg sedan ett stycke tejp på stansmaskinen, du kan vara korrekt.

Hårborttagning

Kläderna och hattarna i huset kommer oundvikligen att hålla sig fast i håret, använda ett genomskinligt lim för att linda runt handen och sedan lossa håret lätt på pälsen.

Bär ett armband

Jag bär inte alltid ett armband för mig själv. Jag ska lära dig ett knep, klistra det på sidan med tejp, och sedan kan du enkelt spänna den.

Gör klistermärken

När du ser det mönster du gillar kan du skriva ut det, klistra det med klart lim, använd sedan en sked för att skrapa den på ytan, skära den, dra den i vattnet, torka av det och klistra det på koppen.

Rengöring av tangentbordet

Ta först bort en bit scotch tape, håll den sedan på tangentbordet, spänna sedan tangentbordet med din hand och slita sedan av skivbandet. På så sätt kan du enkelt ta bort fläcken på tangentbordets yta genom att gå fram och tillbaka flera gånger.


packing 2.jpg