Varning roll golvet märkband

Varning roll golvet märkband

Den så kallade zebra etikett tejpen används också för att identifiera ett viktigt objekt eller område, den butik eller våningen är mycket lätt att se, de allmänna varning ändamål, för att underlätta förvaltningen av workshop förvaltningen.

PVC golv märkband är huvudsakligen gjord av PVC material, dess slitstyrka, alkali motstånd, oljebeständighet och bra resultat, varför det kan användas i workshop resonera. Workshopen är ofta smutsig och oljig med många kemikalier och zebra logotypen kan användas i sådana miljöer nog att göra det mycket kraftfullt.

Förutom de funktioner som nämns ovan, golvet lane tejpen har egenskaper av god stabilitet, icke-frätande, fukt-bevis, högblank och liknande, som bestämmer att det kan användas i några hårda miljön och spela sin viktigaste användningen av.

Inte bara kan den användas i verkstaden, det kan också användas som en vägvisare på marken, som en färgkod för artiklar, som skiften i de underjordiska rörledningarna och som en barriär mot luft, dvs tätning. Det har också allmänna bandet tätning, den viktigaste punkten är zebra logotyp bandet att spela en säkerhetsvarning.

Zebra märkband många olika färger, produkt klistra in prestanda är mycket stark, lämplig för marken, golv, vägar och andra platser pasta.


warning tape 9.png 


Skype: lt3tape

WhatsApp / wechat:0086 189 3290 6173

E-post: lt3tape@cnliantu.com