Funktioner i hög temperatur silikon band själv Fusing

Har en

Hög temperatur silikon själv fusing band används ofta i leder och kabeltillbehör av makt, metallurgi, kemiska, automotive, varvsindustrin, flyg-, elektriska- och andra industrier, som inte är jämförbar med tejp. När tejpen är varmt och smält, smälter hög temperatur rostskydd självhäftande tejpen inte även när det är hög temperatur, den passar också närmare till gasledningen och tejpen själv blir mer slitstark och värmetålig.

Har 2 självhäftande

Hög temperatur silikon själv fusing band band är gjord av en icke-klibbig importerade silikongummi i hög kvalitet. Den mänskliga kroppen känns inte kladdig vid beröring, men när det är lindade med en hög temperatur rostskydd självhäftande tejp i slutet av raden röret, det är självhäftande. Själv stelning, bindning till sig och ökar viskositeten inom några få dagar till viskositeten är maximal, bildar en vattentät barriär för att skydda den pipe-line.

Funktionen 3 tätning skydd

Hög temperatur silikon själv fusing band fungerar som slutet sigill den pipe-line, som kan undvika hydraulolja och föroreningar från att komma in lagrets inre organisation. Det är den senaste internationella typ av gränssnitt som tätning skydd produkt.


silicone fusing tape.jpg