Silikon själv Fusing tejp

Silikon gummi självhäftande tejp i silikon gummimaterial, vilket ger självhäftande tejp och kabel skyddande materialutveckling och program till en ny nivå


Silikon gummi självhäftande silikongummi i materialet, vilket ger självhäftande tejp och kabel skydd materialutveckling och för att uppgradera till en ny nivå. Silikongummi är en ny typ av polymer elastiskt material, har god stabilitet och kemisk resistens. Självhäftande silikongummi tål hög temperatur (ca 250 ℃), låg temperatur (-40 ℃) temperatur inverkan, och den grundläggande prestandan oförändrad.


Silikongummi i fältet av self-fuging band, men också dra nytta av dess elektriska egenskaper. I allmänhet fuktig vatten eller hårda miljö, prestanda ändras mindre. Även när den kortslutning förbränning av kiseldioxid är fortfarande en isolator, som garanterar den elektriska och elektroniska produkter kan fortsätta att arbeta stabil, så silikon gummi självhäftande tejp för kabelskydd.


Slef fusing silikon tejp med mekaniska egenskaper, såsom en god beständighet mot mekanisk chock, kan uppnå stötdämpning, värmeisolerande effekt. Självhäftande silikongummi används, ytan är inte klibbig, och efter snabbt själv flux såret, det är enkelt, bekvämt och förbättra produktionseffektiviteten.


Silikongummi till utförandet av jaget amalgamera tejp har medfört en stor förändring och nu självhäftande silikongummi har fortsatt att utöka områdena, såsom modern industri, nationell försvarsindustri och dagliga liv och så vidare.


silicone 23.png


Skype: lt3tape

WhatsApp: 0086 189 3290 6173

E-post: lt3tape@cnliantu.com