Själv amalgamera tejp

Själv amalgamera tejp inspektion av tejp och miljö före användning


Själv amalgamera tejp är faktiskt mycket väl förstådda. Den uppenbara skillnaden mellan vanlig tejp är att den har bra self-adhesiveness. Med detta, kan det ta en hel del bekvämlighet till våra liv och arbete. Även om tillämpningen av självhäftande tejpen är mycket brett, är det nödvändigt att förstå den miljö där den används, och även att förstå dess faktiska användning.


Innan du använder själv amalgamera tejp, är det nödvändigt att iaktta motsvarande arbetsmiljön för att se om den självhäftande tejpen används. Om arbetsmiljön är fuktig, under normala omständigheter påverkar viskositeten hos den självhäftande tejpen. Vid denna tid är det nödvändigt att säkerställa användning effekten av förändrade användning.


För att undvika att minska klibbighet av den självhäftande tejpen, är det nödvändigt att undvika upprepade sticker, och det är nödvändigt att tillämpa en kraft på det efter sticker det till utsedda positionen för att säkerställa att den kan klistras mer ordentligt. Den självhäftande tejpen innan användning rengöring arbete är naturligtvis också viktigt.


Det kan ses att om Self amalgamera tapeneeds att användas i vissa fattiga miljöer, tejpen ska inspekteras före operationen för att fastställa om dess prestanda och kvalitet uppfyller våra krav. Den andra är att ta itu med den plats som behöver klistras för att undvika uppkomsten av oönskade företeelser.


Naturligtvis måste du också använda själv amalgamera tejp på rätt sätt, annars kommer det att påverka dess prestanda. Kort sagt, är det nödvändigt att säkerställa full användning av självhäftande tejpen från alla vinklar för att göra det spela sin rätta roll i korrekt position.


EPR tape  (15).jpg