PE skydd band (2)

Shijiazhuang Liantu Import och Export Trading Co, Ltd fungerar på PE skydd band, och när vi använder PE skydd band, vi kan möta några problem om vi köper dåliga kvalitet, Shijiazhuang Liantu företag auusre vår kvalitet, vi kommer inte träffas dessa problem, nu se fo följande problem när du möter:


Kvalitetsfrågor


Fråga 1: PE skyddsfilm och klistra in mellan den skyddade produkten är inte stark, transport och användning av fenomenet shedding, orsakerna till problemet med föregående fråga tvärtom, den största möjligheten är den skyddande filmprodukter i produktionen när du använder tryckkänslig självhäftande viskositeten är inte nog, det finns en möjlighet att användaren när med hjälp av tryck på mögel tryck trycket inte är tillräckligt, eller ytan av profilen är inte ren, damm eller färg, som påverkar känsliga plast klistra in effekten! Om problemet är att vara skäl, den rätta åtgärden, ändra limmet för att öka trycket på folien eller uppmärksamma ytan av folien under effektiv rengöring, för att undvika sådana problem.


Fråga 2: skyddande film mitt i bruk efter en period av bra prestanda, men båda ändarna av vingarna, den främsta orsaken till detta fenomen är den skyddande filmen i pasta med skydd av processen, den största graden av sin sträcka , I framtiden, i fallet med hög temperatur, det har varit en onödig dementi fenomen, problemet uppstår i produkter för kunder i söder, så PE skyddande film i produktionsprocessen bör uppmärksamma effekterna av miljön temperaturen på användning av produkten, i klistra in processen undvika onödig yta stretching.


Fråga tre: användaren reflekterar mest är den avslemning skyddsfilm produkter, problemet återspeglas i profil skydd filmen upp när användaren efter slutförandet av profil installation och konstruktion att riva av den skyddande filmen från den ytan på profilen, det skyddande film prestanda viskost inte med den skyddande filmen, men kvar i profilprodukter, vilka användare som är mest motvilliga att se, eftersom det är mycket besvärande, behöver någon repa limmet från profilen, särskilt när den arbetsintensiva, denna typ av problemet har många möjligheter, den största möjligheten är att den tryck-lim för skyddsfilm produkter inte uppfyller kravet, som är alltför klibbig, vilket resulterar i PE skyddsfilm produkter som strippad, yttre spänningen är större än de inre stressen, och förblir i profilen. Om du har detta problem, kan du använda en ren trasa doppad i en liten mängd alkohol, resterna av gummit upprepade gånger gnuggade tills gummit var gnuggade rena, men behöver för att uppmärksamma tiden i torka göra inte för hårt , annars kan det påverka profilen av produkten finish.


Problem 4: Peeling av skyddsfilmen produkter är svårt. När profilprodukter är skalade bort, kan den skyddande filmen inte vara skalade bort effektivt. Det finns två skäl till detta. En är att den vaselin som används i de tunna produkterna inte är den speciella membran som används i den skyddande filmen. Om det är i detta fall, den skyddande filmen är naturligtvis mycket bra vid tidpunkten för klistra in men kan vara mycket svårt att skala bort, som också är det vanligaste problemet med vissa skyddande film som produceras av vissa olagliga skyddande film tillverkare. En annan möjlighet är att det material som används i skyddande film befälhavaren bandet är för mjuk att motstå dragkraft under peeling och orsakar ett brott under peeling. Detta är ett problem som orsakar användaren en mycket huvudvärk.


Fråga 5: Även PE skyddsfilm produkter effektivt kan demonteras, men det finns kvarstående skyddande film prestanda ord på ytan av profilen, problemet i vissa låggradig skyddsfilm produkter visas ofta, detta beror på att skyddande film och de skyddade profilerna kombineras när det påträffas i en lämplig miljö såsom solljus, och förekomsten av en kombination,

IMG-20171031-WA0006.jpg

Någon ränta, vänligen kontakta:

Eileen Wu

E-post: lt2tape@cnliantu.com

WhatsApp: 0086 18932904172

Skype: lt2tape