Maskeringstejp

1, lätt att rengöra, spara tid och ansträngning Det finns nu en vacker gemensam byggnadsmetod, ligger i kakelgapet på båda sidor av vaxet och sedan USA och sedan USA, efter nästa dag torr, skickar arbetare till använd bladet för att rensa upp. Förvaxning måste vara likformig, för lite vaxning för att orsaka att resterande material skovlar på båda sidor misslyckas; Vaxar för mycket för att infiltrera kakelfogarna, vilket kommer att minska klibbigheten hos det amerikanska symaterialet och göra att den faller av och omarbetas igen.

Det klibbiga texturerat pappret behöver inte överväga om vaxningen är likformig, behöver inte oroa sig för tillströmningen av vaxolja i gapet och kan effektivt separera de överflödiga keramiska lerstenarna från plattorna. Efter att byggnaden slits av direkt kan konstruktionen vara lätt och nästa dag kommer inte att användas. Skicka arbetare att städa upp.

2 utan ett blad, skada inte kakelvaxningen måste skölja rent överflödigt material, om vaxet inte är likformigt, det extra vackra symaterialet är inte lätt att rengöra, själva bladet är ett skarpt föremål, även om en liten skovel kommer att ge plattorna vänster repor, och även i den amerikanska sömnad industrin finns det ofta fall där plattorna är klart skadade och ägarna kompenseras. Nu hem förbättring, kommer ägarna ofta välja grov yta av antik tegel, med ett blad att rengöra är helt enkelt för farligt, gör byggnaden torr, lönerna kommer inte tillbaka, men också förlorade ersättning till ägarna.

Det texturerade papperet har egenskaperna för mjukdosering, lätt rivning och rivning utan att lämna någon limrester. Den kan fästas på olika plattor och kan lätt avskalas efter konstruktion utan skador på plattorna.

3, bidrar till konstruktion, förbättra effektiviteten i byggandet. På byggnadsdagen släpper det texturerade pappret inte några rosta material kvar. Det kommer att hålla webbplatsen ren och städad. Det kommer också att visa konstruktionsteamets strikta tekniska expertis och omtänksam service, vilket gör det lättare för ägarna att vinna fördel och prisa.

Med ökningen av skönhetssömindustrin har maskeringspapper blivit en oumbärlig del av byggandet av vackra sömmar och påverkar kvaliteten och effektiviteten i konstruktionen av sömmarna.