Hur du använder eltejp

Med utvecklingen av elektriska och makt ökar belastningen. Människor är not till power line material skära område av storlek på elektriska säkerhet använda har effekt, men i gemensamt med isolering tejp aspekter inte var människor genom att observera och kraftledning till allt mörkare, har gå trä golv Xia, och vägg i den, och underutvecklade i och våta av underjordiska eller vatten i den, om isolering tejp med felaktig , kommer kommer produceras läckage, äventyra personlig säkerhet eller orsakade brand.

Korrekt med tejp metoden är följande:

Ström kabelkontakten till andquot; crossandquot; metod, andquot; andquot; lag, andquot; tandquot; anslutning, och så vidare, slingrande i wrap, lindade runt varandra, och så vidare. Fogar bör radbruten runt ett fast, slät och gradfria. Trådar-innan-break, bör använda tång tryck försiktigt det, sedan sår i munnen, och sedan svänga runt och tråd är mycket fogliga i kontakten är frånkopplad. Om kontakten är torrt, svart isolerande tejp runt de två första lagren, sedan insvept i plast tape (även kallad PVC tejp), två lager av sådana leder fukt eller vatten bör vara insvept i svart isolering tejp två lager, sedan j-10 200% virad runt isolerande tejp sträckte två eller tre lager, och slutligen insvept i två lager av plastband.

Fördelarna med att använda elektrisk tejp är följande: det finns en hel del elarbeten direkt med plastband, självhäftande dislokation-benägen plastband för länge frikopplad. Elektrisk belastning när gemensamma värme, smält plast tape krympning; krama varandra inom strömkontakter i kopplingsdosan, kontakten när Burr, itand #39; s lätt att punktera plast bandet, och så vidare. Dessa faror kommer direkt äventyra säkerheten, orsaka kortslutning, orsakar brand. Med isolerad svart trasa inte visas ovan, eftersom det har en viss styrka, flexibilitet, insvept i lederna för en lång tid, under inflytande av tid och temperatur, och torr-fasta, wonand #39; t falla av, brandhämmande.

② isolering lindade en svart trasa och sedan insvept i plastband mot fukt, rost. God isolering med självhäftande vattentät men lätt att bryta, så hon slutligen insvept i två lager av plast tejp lager kopplingar och connector självhäftande isoleringstejp fastnar inte, bättre prestanda