Så här tar du bort texturerad papper

Så här tar du bort texturerat papper

Det texturerade pappret är billigare och används mer, speciellt för hemmabruk. Även om det texturerade papperet har fått mycket bekvämlighet, men det texturerade pappret kommer också att påverka dess estetik, så hur man eliminerar det är ett problem, så Xiao Bian här för att presentera hur man kan bli av med texturerat papper.


För det första kan användningen av specialfärg för vatten och tunnare för att avlägsna färg avlägsna maskeringstejpen, men också ta bort rester som lämnas av maskeringsbandet.

För det andra kan användningen av hårbordsblåsande tejpband enkelt riva av den amerikanska profilens tejp, vilket också anses vara ett bra sätt att spara oro och ansträngning.

Tredje, använd tandkräm för att rengöra maskeringsbandet. Det är också tillrådligt att välja en pälsbörste eller tandborste, så länge den försiktigt gnids på den och torkas sedan med en trasa.

Fjärde, använd ett speciellt rengöringsmedel rengöringsskor för att torka maskeringsbandet. Eftersom skorens nödvändiga rengöringsförmåga är stark kan du använda rengöringsmedlet för att tvätta maskeringsbandet.

5. Använd en suddgummi för att torka av maskeringsbandets yta. Riva av det med hand och lämna det kvarvarande limet för att använda suddgummi.