Hur skiljer man mellan bra och dåligt färgat band?

För färgbandet är det bekvämt att märka och avskärma, generellt mer gul och gul jord.


Isolerande elektriskt band

Många använder färgat tejp som filmens färg. Faktum är färgen limens färg. Limet kommer att pressas och dras sedan snabbt, och limet på ena sidan kan dras av, så att renheten och insynen i den ursprungliga filmen kan ses. Det viktigaste är att se limets tjocklek. Om inget lim dras eller dras ihop, finns det många föroreningar i limet, och limet har ingen sammanhållning. Den andra är att för mycket fukt, har varit flyktiga, vid denna tidpunkt har den här tejpens initiala adhesiva kraft sjunkit mycket, känslan kan lösas. Applicera den gula tejpen på objektet. Ju tjockare limet desto bättre kvalitet. Jämfört med klisterbandets utseende är det mindre limning och färgen på det dopade tejpbandet är mycket djupt. Efter att tejpen har dragits är transparensen hög.


Färgen på hela rullen av band är inte mycket annorlunda än den förrullade, eftersom det goda tätningsbandet är extremt skuggigt och det finns ingen färgöverlagring. Den dopade kvaliteten på det dopade tejpen för att applicera orenheter på BOPP-filmen, endast den relativt bakåtriktade direktlimningsmetoden, så ofta har stora partiklar av föroreningar inte fullständigt upplösta kortfall uppstår, så bandet används ofta. Det finns linjer (var det finns inget lim). Bra tejp används för att överföra limet på mjukrullen. Det finns inget linjebetingelse (bläckläckage och mindre utskrift på tryckta tejp är relaterade till tryckpressen).

En annan metod att särskilja är att titta på bandets yta. När bandet har slits in i färdiga produkter kommer det att ha luftbubblor. Efter att ha placerats i en vecka, kommer luftbubblorna nästan helt att släppas ut. Ytan på den rena blush limmattan kommer att vara jämn utan några vita fläckar. Banderoller som innehåller föroreningar har många oregelbundet fördelade vita fläckar, som inte är samma som luftbubblor.


Sammanfattningsvis borde vi i grund och botten bedömt kvaliteten på tejpen på bandets utseende och det viktigaste villkoret för att skilja det goda och det dåliga tejpen är att inte känna viskositeten ensam eftersom det dopade tejpen inte är flyktig. Klisterkraften är väldigt hög i början av tiden, så håll objektet fast med tejp och dra sedan snabbt bort det för att se hållkraften. Repeterande klistra det flera gånger och sedan röra för hand kommer självklart minska känslan av obehag. Den dopade tejpen löses vanligen med bensin och syra när den används för limformuleringen, så lukten är väldigt stor. De vanliga stora företagen använder toluen för att lösa upp och fläkten har förflyktats under beläggningsprocessen.