Golvmarkeringsband Lagrings- och underhållsmetoder Har följande punkter:

Golvmarkeringstejpförvaring och underhållsmetoder har följande punkter:

1. Låt inte tejpen gå serpentin eller krypa. För att hålla dragrullen ska den vertikala rullen vara flexibel och spänningen ska vara måttlig. Elektrisk band

2. Det är inte tillåtet att använda olika typer, olika specifikationer, styrka och antal lag av band för anslutning.

3. Diametern på transportbandets diameter och transportbandets minsta remskivdiameter ska överensstämma med gällande föreskrifter.

4, typ av tejp, specifikationer bör baseras på användningen av behov och särskilda villkor, ett rimligt urval.

5. När tejpen befinner sig i tidig skada under användningen, bör det omedelbart sökas efter orsaker och reparationer för att undvika förekomsten av negativa konsekvenser.

6, bästa möjliga användning av transportband med varmt vulkaniserat lim för att förbättra tillförlitligheten och upprätthålla en högre effektiv styrka.

7. Renlighet är det grundläggande villkoret för att bandet ska fungera bra. Utländska ämnen kan påverka bandets excentricitet, skillnaden i spänning och jämn brott.

8, bör tejp lagras i lageret, för att undvika sol, regn; förbjuda kontakten med organiska och organiska oljor, håll ren och torr, bort från upptäckten 1m, rumstemperatur mellan -15 ° C ~ 40 ° C.

9. När transportören är utrustad med en baffel och en rengöringsanordning, bör slitage på bandet undvikas.

10. Vid lastning och lossning av transportbandet är det bäst att använda en kran och använd en rigg med en stråle för att lyfta upp den smidigt för att undvika att skada bältets kant.

11, bandet ska placeras i en rulle, inte vikas, lagringstiden ska vändas en gång varje kvartal.