Kinesiska nyåret kort introduktion

Kinesiska nyåret

Kinesiska nyåret hänvisar till traditionella Lunar New Year av kinesiska tecknet kultur cirkel, allmänt känd som ”nyår”, den traditionella benämningen på nyår, nytt år, nyår, men muntligt kallas även ålder, fira nyår, nytt år, är den mest högtidliga tradition av den kinesiska nation festivalen.


Spring Festival härstammar från festivalen av dyrka förfäder i slutet av året av perioden som Shang och är den äldsta, mest livliga och viktigaste traditionell festival i Kina. I kinesisk Folkmusik, traditionella vårfest refererar till festivalen vax från den åttonde dagen i den tolfte månvarv eller uppoffrande erbjudande av tjugotre eller tjugofyra på den tolfte månvarv fram till den femtonde dagen av den lunar januari, med den klimax på nyårsafton och den första dagen i den första månvarv.


Under Spring Festival, hankineser och vissa etniska minoriteter i Kina håll olika aktiviteter för att fira. Dessa aktiviteter är att dyrka de uråldriga gudarna, hylla förfäder, utöver den gamla trasa nya, Ying Jubilee välsignelsen, be för skörden som det huvudsakliga innehållet. Våren festivalen verksamhet rik och färgstark, med rika etniska egenskaper. Vissa länder och folk som hör till den kulturella cirkeln av kinesiska tecken också påverkas av den kinesiska kulturen, och fira vårfest seder.

QD[[W1SR5FSYM8OV%(CRW(V.png