BOPP Tape Jumbo Roll

BOPP tape jumbo roll


BOPP tape jumbo roll är en industriell produktion av produkter, BOPP film jumbo roll substrat, BOPP filmen efter högtryckskorona behandling produkter.


(1. Introduktion


BOPP tape jumbo roll skiljer sig från det band vi ser i vardagen, vanligtvis sällan sett i livet, den viktigaste cirkulationen i industriproduktionen. Tape master roll används främst för bandskärningsanläggning, enligt behov av sub-cut i vardagen med olika specifikationer BOPP tätningsprodukter.


BOPP tape jumbo roll är en biaxialt orienterad polypropenfilm som basmaterial, belagd med akryl tryckkänsligt lim av lim, den ursprungliga viskositeten, håller den bra, enkel att använda med bekvämt och billigt värde, en mängd olika färger och andra egenskaper. Huvudanvändningen av den allmänna kartongförseglingen, ljusa saker som bandage.


(2) Dölj denna paragraf produktstruktur


BOPP-tape- jumbo- roll BOPP-filmmästerullsubstrat, BOPP-filmen efter högtryckskoronabehandling.Tape jumbo rull bearbetning, kommer det att göra ytan grov, efter vatten jämnt belagt vattenbaserade tryckkänsliga lim (huvudkomponenten är butyl ester), enligt kundens krav för att bilda en annan tjocklek av klisterskiktet.
(3) Dölj denna styckspecifikation för tape jumbo- rullar


BOPP filmtjocklek: 0,023 mm; 0,025 mm; 0,028 mm


Total tjocklek: 0,035-0,075mm


Adhesion: 550-650g / in


Bredd: 500-1620mm


Effektiv bred: 480-1600mm


Längd: 4000M -8000


Sträckningsgrad: 180%


Spänning: 7,8 kg / 25 mm


Initial tack: 1.0cm


Retention: 24Hour · 23 ℃


Vikt: 200-250 kg / rulla (produkttjocklek varierar, vikten ändras)


(4) Dölj den här punkten tejpspolarfunktioner


Högkvalitativ och högpresterande bandmastervals behåller sin prestanda även i extremt hårda klimat. Tejpmastrullen har utmärkt vidhäftning, bra initialt tack och tackhållfasthet, hög draghållfasthet, lättvikt, billig, lätt att använda.


Folding redigerar detta avsnitt för rullning av tejpformat


Det används ofta i kartongförseglade förpackningar, lagerförvaring av varor, tätning och fastsättning av produkter, genomskinlig tätning av tätningsboxar och slitsning av tätningsband.


jumbo-roll.jpg

Mer information, var vänlig kontakta Shijiazhuang Liantu Company Eileen

E-post: lt2tape@cnliantu.com

Skype: lt2tape

Whatsapp: 0086 18932904172