Utseendeegenskaper, Prestanda Användning Och Konfiguration Av Silikon Gummi Självsmältande Tape

Utseendeegenskaper, prestandaanvändning och konfiguration av självhäftande tejp av silikongummi


Silikongummi självhäftande tejp är ett isolerande tätningsmaterial som speciellt används inom industrin. Det har inte bara diversifierade färger, men har också utmärkt prestanda. Detta är den främsta anledningen till att självhäftande tejp i silikongummi används i stället för traditionella band i allt fler tillfällen. Utöver egenskaperna hos silikongummi självhäftande tejp är dess konfiguration också mycket speciell, intresserad av att förstå.


Ur färgsynpunkt kan silikongummi självhäftande med svart, vit, blå, röd, gul och andra olika färger uppfylla olika användningsbehov. från användningen används självhäftande tejp av silikongummi mestadels Transformers, spolar, elektromekaniska, ledningsnät för motorfordon, försegling av motorens ledning, gummikabelanslutningens isolationsskydd och mellanliggande anslutning och isoleringstätningen av kommunikationskabelkontakten.


Förutom att användas som ett isolerande material kan även självhäftande tejp av silikongummi användas som en vattentätbehandling och ett polymert vattentätande membranskiktband tätning i takvattentätning, underjordisk vattentätning och konstruktionsdetaljer i den nya konstruktionen. Förseglad och vattentät lufttäta, vattentäta, stötdämpande vid navets färgprofil och lufttäta, vattentäta och stötdämpande vid sömmen i solpanelprojektet.


silicone fusing tape  (9)_副本.jpg