2020 Shenzhen International Film and Tape-utställning, fem nyckelord belyser branschens nya möjligheter

I början av vårfestivalen 2020 har ett plötsligt utbrott av ny koronar lunginflammation inträffat i många länder och vid olika punkter, vilket har påverkat gränsöverskridande ekonomiska och handelsutbyten i viss utsträckning och orsakat ett press nedåt på den globala ekonomin. För närvarande har Kina i grund och botten kontrollerat spridningen av epidemin genom svår förebyggande och kontroll, vilket har ökat förtroendet för globala anti-epidemiska åtgärder. Hur man ändrar den ogynnsamma utvecklingssituationen under epidemien och hitta en vändpunkt från krisen och sedan omvandla den till en marknadsmöjlighet är ett problem som alla ekonomier och institutioner bör fokusera på.

FILM& TAPE EXPO, som har ett större inflytande inom film- och bandbranschen, ger djupgående insikter och analys av den aktuella statusen för film- och bandbranschen baserat på effekterna av epidemin. Reparera industrikedjan och stärka utbytena för att utforska fler potentiella affärsmöjligheter och främja branschens snabba uppgång.


Nyckelord 1: Strain

Den nya kranskärlspedonepidemin växte upp och många industrier fångades av vakt. Vissa företag stängdes på grund av påverkan av epidemin; men samtidigt fann mer motståndskraftiga företag möjligheter från krisen i epidemin och initierade en snabb omvandling av plan B. Efter epidemin är svårt. Filmtejpen, beläggningen och skärningssektorn är nära besläktade med medicinsk skyddsutrustning. Vid tidpunkten för epidemin arbetade många närstående företag tillsammans, gränsöverskridande samarbete och konverterade till epidemiska förebyggande och hälsovårdsprodukter, som var ett exempel för att besegra epidemin.


Nyckelord 2: Bryt spelet

Under disen av den globala epidemin sker marknadsföringsändringar tyst. Fler och fler företag använder digitala marknadsföringsmetoder för att djupt odla befintliga användare för att göra propaganda mer exakt och interaktiv och mer effektiv och därmed driva mer digital försäljningstillväxt. Under det föränderliga landskapet, från onlinekonferenser och direktsändningar online till virtuella bås och virtuella utställningar, inleder utställningsindustrin också ett irreversibelt GG-citat, digital marknadsföring GG-kvot; epok!


Nyckelord tre: ombyggnad

Under många år har hon varit djupt engagerad i film- och bandbranschen. Shenzhen International Film and Tape Exhibition insisterar på att organisera utställningar med avancerat tänkande. Genom att utöka internationella horisonter, fördjupa potentiella kundresurser, förbättra kvaliteten på professionell köparmatchning och kontinuerligt berika utställningsaktiviteterna är det omfattande för film- och bandbranschen Bemyndigande.


Nyckelord fyra: innovation

Epidemin orsakade en nedgång i den elektroniska informationsbranschen, men på lång sikt har marknadskonsumtionen inte försvagats. Den elektroniska konsumentmarknaden som undertrycks av epidemin förväntas släppas helt efter epidemin. Film- och bandbranschen förväntas komma ut ur krisen och starta en ny omgång uppåtcykler. För att utnyttja möjligheten till återhämtning av film- och bandbranschen under andra halvåret, visa branschens' s banbrytande produkter och tekniska lösningar, och gör årets slut film- och bandhandelsevenemang mer framgångsrik 2020 Shenzhen International Film and Tape Exhibition kommer att renoveras och uppgraderas för att skapa ett ytbeläggningsutrustningsområde , ICE Europe internationella utställningsområde, Japan och Sydkorea högpresterande utställningsområde för film, skärande teknik innovationsutställningsområde, kemiska råvaror utställningsområde och andra fem innovationsutställningsområden, täcker filmband och beläggning tvärgående industri kedja. Den exakta uppdelningen av utställningsområdet kommer att säkerställa att utställarna hittar potentiella kunder första gången, vilket kommer att leda till fler transaktioner och kompensera för förlusterna orsakade av epidemin.


Nyckelord fem: uppgradering

2020 de två huvudsakliga strategierna för GG-kvoten; Kontur av Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area Development Plan GG-kvot; och" Yttranden om att stödja Shenzhen för att bygga ett pilotdemonstrationsområde för socialism med kinesiska egenskaper" har genomförts under ett år. Snarare täcker den också en omfattande omfattande strategisk utvecklingsplan som inkluderar infrastruktur, institutionella mekanismer, kulturella koncept och ekologisk miljö. Avancerad tillverkning, moderna tjänster och en ny ekonomi kan vara industriella möjligheter i Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area. Hela Sydkinesiska regionen, särskilt Schensens högteknologiska industri och elektroniska informationsindustrin, har gynnats avsevärt, och utvecklingsmomentet växer snabbt och blir en nationell modell. Shenzhen International Film and Tape Exhibition 2020 hålls i Shenzhen, centralstaden i Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area, vilket ytterligare stärker platsens fördel med utställningen och effektivt främjar utvecklingen av branschen.


Shenzhen International Film and Tape Expo 2020 (FILM& TAPE EXPO) kommer att hållas vid Shenzhen Convention and Exhibition Center den 19-21 november 2020. 2020 förväntas det locka 40 000 människor från döende, funktionella filmer och lim Företagsledare och köpande beslutsfattare i inhemska och utländska industrier såsom limprodukter, konsumentelektronik, displayer för flytande kristaller, bakgrundsbelysningsmoduler, tryckning och förpackning, märkskyltar, bilar, medicinsk vård, fotovoltaiska litiumbatterier Det hoppas att människor med insikt i branschen aktivt kommer att delta i FILM& TAPE EXPO 2020-evenemanget, som går in i den snabba banan för industriell utveckling i epidemin-epoken i förväg, och går genom branschens tråg tillsammans för att möta en ljus framtid.