2018 Spring Canton Fair kommer

2018 Spring Canton Fair kommer


2018 Canton Fair kommer. Det är den 15 till 18 april, APril för vår produkt: PVC-tejp, EPR-gummifästband, silikonfusionsband, bilbandstrådband och bopppackningstejp.


Kommer du att närma dig det?

Vi förväntar oss att träffa dig på det.Kina Import and Export Commodities Fair (engelska: Kina Import and Export Fair), Guangzhou Trade Fair, eller Canton Fair för kort, grundades våren 1957.


Det hålls i Guangzhou under våren och hösten och organiseras gemensamt av handelsdepartementet och Folkets regering i Guangdong-provinsen, Kina. Utrikeshandelscentralentreprenör. Det är den mest omfattande internationella handelshändelsen i Kina med längsta historia, högsta nivå, största skala, den mest kompletta produktkategorin, det största antalet köpare på mötet, det bredaste distributionslandet och de bästa transaktionsresultaten.

Sedan den 101: e sessionen i april 2007 har Kina Export Commodities Fair ändrat sitt namn från China Export Commodities Fair till Kina Import and Export Commodities Fair. Det har ändrats från en enda exportplattform till en import och export tvåvägs handelsplattform.