Reparation av kabeljack Reparationsfolie

Produktinformation

Reparation av kabeljackens reparationsfolie

Jacket reparationsfolie är ett unikt laminat av en speciellt formad baksida och en flamskyddsmastik som har överlägsen nötning och fuktmotstånd som krävs för alla typer av reparation av kabeljacka. Små rullstorlekar kan sträckas och formas runt oregelbundna former, även i täta platser. Laminatet är lätt att applicera och förblir flexibla låga temperaturer. Denna tejp är utformad för snabb och enkel isolering, vaddering och tätning av föremål som behöver skyddas mot skadliga miljöer. Den är väl lämpad för korrosionsskydd.

Beskrivning:

Storlek: 1.5mmx63.5mmx600mm

2mmx63.5mmx600mm

3.2mmx63.5mmx600mm

1.27mmx51mmx2.6m

1.27mmx51mmx1.8m

Funktioner:

Utmärkt slitstyrka och flammebeständighet

UV-resistent

Olje- och kemikalieresistenta

Korroderar inte koppar eller aluminium.

Rekommenderade användningsområden:

För jacka reparation och restaurering på mina släpkabel, hållbart skarvskydd för direkt begravda skarvar på alla typer av kablar. För tätning och reparation av kabelröret.


Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativ reparation av kabeljack reparationsfolie till bästa pris, men också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossist skräddarsydda band tillverkat i Kina från vår fabrik.

Hot Tags: reparation av kabeljacka reparationsfolieband leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, skräddarsydda, pris, tillverkat i Kina
Förfrågning

You Might Also Like