Vattentät och isolerande masticband

Vattentät och isolerande masticband

Vattentätt och isolerande masticband har också ett brett användningsområde. Dessutom, på grund av de speciella kraven för användning under speciella och komplicerade miljöförhållanden har egenskaperna hos rökmotstånd och mögeltillväxtbeständighet ytterligare utvidgat användningsområdet för produkterna. Används i högspänningsisolering, vattentät, anti-korrosion, slitstyrka, tryckskydd och så vidare.


För det första har det vattentäta och isolerande masticbandet stark vidhäftning mot metallgenus och icke-metallföremål; Samtidigt är strängsprutningseffekten som framställs genom att sträcka det elastiska materialet lämpligt för inomhus- och utomhushytter av tunnlar, byggnader, fordon, fartyg etc. under 1-35KV. Tätning och vattentätning, högspänningsisolering, korrosionsskydd och slitstarkt skydd mot elektrisk utrustning, kabelaggregat och rörnät.


För det andra kan det vattentäta och isolerande masticbandet användas för dubbelhäftande tätning av metall / andra metallfogar som elboxar och lådor; snabb vattentät och skadad reparation av kabelisoleringsmantel och mellanliggande anslutningsdelar av kablar; ; bära skydd av tillfälliga kablar av fabriksbyggnader; snabbtrycksförsegling av rörledningar som vattennät och oljekretsar etc.


rubber waterproof mastic tape (8).jpg


Min e-postadress: lt3tape@cnliantu.com

Skype: lt3tape