Användningen av elektriska tejp i industrin

Användningen av elektriska tejp i industrin

Elektriska band används inte bara i familjelivet utan används också i industrin.

Elektrisk band dess fulla namn kallas PVC-isoleringstejp, det finns många som kallar det elektriskt isolerande tejp eller isolerande tejp. Dess förkortningar är: PVC-tejp, PVC-tejp och så vidare.

Den är baserad på polyvinylkloridfilm som ett substrat, och sedan är det belagt med ett tryckkänsligt lim av gummi av tejp. Vad är ett elektriskt band? Vad vi kallar ett elektriskt tejp hänvisar till ett elektriskt tejp som används av en elektriker för att förhindra läckage och för att ge isolering. Generellt har den bra isolationstrycksmotstånd, flamskydd, väderbeständighet och andra egenskaper som vi har använt i många familjer, har tillämpat på trådanslutning, elektrisk isoleringsskydd och andra egenskaper.

Den har bra isolering, flamskydd, spänningsbeständighet, kall motstånd och andra egenskaper. Det gäller allmänt för isolering och fixering av elektriska ledningar, transformatorer, motorer, kondensatorer, regulatorer och andra typer av motorer och elektroniska delar. Elektrisk tejpfärg är röd, gul, blå, vit, grön, svart, transparent och andra färger