Korrekt användning av silikongummi självhäftande tejp

1. Vissa självhäftande tejp med särskilt utmärkta prestanda är överdrivna i töjbarhet och självhäftande prestanda. Samtidigt, på grund av den oöverträffade vattentäta prestanda tätningen, de blir också mycket stark. , Med svart gummi kan inte vara rädd för silt.

2. den utmärkta vattentäta prestanda av den speciella vattentäta självhäftande tejp Naturligtvis är den starka isoleringen också ett stort försäljningsargument, men på grund av användningen av elektriska isoleringsmaterial, leder det till dålig värmebeständighet Om du behöver förbättra dess värmebeständighet, kan du använda den med svart tejp.

3. I själva verket är den svarta tejpen just nämnt också ett slags självhäftande tejp. Dess huvudsakliga material är bomullstyg. Den största fördelen är dess slingrande prestanda och isoleringsmotstånd. Priset är billigt och hållbart, men det är nödvändigt att säga mer. Eftersom dess isolering försäljningsargument kommer ofta att tillämpas på kontakten av lågspänningsledningen. Även om det är värmebeständigt, är det mycket rädd för vatten, isoleringen prestanda minskas efter våt, och isoleringseffekten går förlorad efter nedsänkning.