Elektrisk bandansökan

Produktanvändning

Strömkontakten är uppdelad i "decimal" anslutningsmetod, "en" anslutningsmetod, "D" -anslutningsmetod och så vidare. Samband bör vara täta, släta och tornfria. Innan du kopplar bort kabeln, bör den lätt tryckas med trådtång, sedan lindas i munnen och sedan svänga åt vänster och höger, kommer trådänden att vara snäv frånkopplad vid foggen. Om fogen befinner sig på en torr plats ska den lindas med två lager av isolerande svart trasa och sedan inläggas med plastband (även kallad PVC-tejp) två lager följt av J-10 isolerings självhäftande tejp sträckte sig omkring 200% inslagna två eller tre lager, slutligen inslagna två plastband. På grund av bristerna i att använda plastband direkt, är plastband benägna att vara feljusterade och limmas öppna under lång tid. När den elektriska belastningen är tung är lederna heta, plastbanden smälter lätt och kontraheras. När strömkontakterna pressas i terminalboxen och kontakterna har grindar, är det lätt att poppa plastband etc. Dessa dolda faror äventyrar personlig säkerhet och orsakar kortslutning eller abnormaliteter i ledningarna och orsakar brand.

Användningen av isolerande svart tejp kommer inte att visas ovan. Det har en viss styrka, flexibilitet, kan vara tätt insvept i lederna under en lång tid, torr och fast typ, kommer inte att falla av och flamskyddsmedel. Vidare kan förpackning av tejpen med ett isolerande svart tejp förhindra fukt och rost.

Det isolerande självhäftande tejpen är emellertid också defekt. Även om den har bra vattentät prestanda men lätt bryts, är det nödvändigt att sätta ihop de två skikten av plastband som ett skyddande skikt, och de självhäftande banden av lederna och lederna är inte klibbiga mot varandra och har bättre prestanda. Lär dig hur du använder elektriskt band och använd det ordentligt för att förhindra läckage och minska risker.

QQ图片20180323153940.jpg