Bopp tejp jumbo rulle pris

2017 var tejp marknadspriset kurvan för bandet förrädiska. Efter Spring Festival, marknadsaktörer återvände otillräckligt, och priset sjönk. I maj användes den råvara butylakrylat för att stödja produkten. Priset på mor spolen ökat kraftigt, och vinsten av tillverkaren vände lönsamma; på grund av miljöskydd inspektion, enskilda mor spole tillverkarna började dåligt, med höga priser i Shandong och östra Kina. Modern rulle marknaden inleddes den andra vågen av 2017. Från och med 9 augusti var priset 9,18% högre än föregående månad och 20,91% högre än samma period förra året. Från och med juli var importen ökade 28.51% på årsbasis, inhemska efterfrågan på specialitet band fortfarande avsevärda. exporten ökade 8,26% på årsbasis och exportvillkoren förblev positiva. 2017, kommer att den nya linjen fortsätta att öka. Enligt Zhuo Chuang ofullständig statistik nådde inhemsk produktionskapacitet 3.0911 miljoner ton per 31 December, en ökning av 226,600 ton från slutet av 2016, som var 229,300 ton, en ökning med 7,9%. 2018 har vissa tillverkare fortfarande nya linjer. planera. Under påverkan av det nya Olivia, har Leopard nätverket också varit verksam med stor framgång. Den

Inför 2018, samexistera möjlighet och utmaning av tejp överordnade roll. Inför nya enheter ha mor rulle tillverkare optimistiska förväntningar för efterfrågan. BOPP enheter kommer att fortsätta expandera 2017 avseende råvaror, och butyl acrylate produktionskapacitet kommer redan vara i ett tillstånd av överutbud. 2018 blir kostnaden för mor rullar inte för hög. den kontinuerliga ökningen av miljöskydd blir en fokus för uppmärksamhet i branschen, och mor spole tillverkarna kommer gärna. Flera familjer är orolig att 2018 tejp rulle priserna kommer att variera ofta. Under initiativ av staten att kraftfullt främja internationell handelssamarbete, 2018 väntas Kinas tejp överordnade roll export klättra vidare till toppen att underlätta inhemska överkapacitet.

Informationen är baserad på mångårig forskningserfarenhet av professionell i den kinesiska tejp marknaden, kombinerar kvalitativa och kvantitativa, professionell teori och system data kompletterar varandra. ”2017-2018 Kina tejp marknaden årsredovisningen” lanserades. Rapporten börjar med skivning status quo i den marknad industrin ur flera perspektiv såsom pris, start-up, produktion och försäljning, import och export, och analys av uppströms och nedströms pristrender och behovsanalys. Den utforskar den framtida utvecklingen av branschen och hjälper dig att studera historien av förflutnan. Bättre formulera strategier för framtida investeringsstrategier.

Innehåll värde:

(1) produktionskapaciteten och produktionen av inhemsk produktionsföretag under de senaste fem åren presenteras i olika regioner, så att du kan förstå produktionsutvecklingen för status och utveckling av inhemska företag ett ögonkast.

(2) analysera import och export marknaden av BOPP tejp i detalj varje år så att du kan förstå förändringarna i Importera och exportera struktur.

(3) Multi-vinkel analys av faktorer som driver prisförändringar och objektiv bedömning av överledning av mor rulle tejp BOPP