Säkerhetsband för golv Lagermärkningstejp

Säkerhetsband för golv Lagermärkningstejp
Produktinformation

säkerhetsband för golvlagringsmarkeringstejp


Golvmarkeringstejpen är huvudsakligen tillverkad av PVC-material, och dess slitstyrka, alkaliständighet och oljebeständighet är bra, vilket är anledningen till att det kan användas i verkstaden. Verkstaden är generellt smutsig och oljig och det finns många kemikalier. Zebra märktape kan fortfarande användas i en sådan miljö för att se den mycket kraftfull.


pvc floor marking tape.jpg


Förutom de ovannämnda flera funktionerna, har Zebra-märkningstejpen (riskavtagande pvc-tejp) också god stabilitet, icke-frätande, anti-fuktighet, högglansegenskaper, dessa egenskaper bestämmer att den kan användas i någon hård miljö och spelar dess viktigaste användningen av.Vänligen kontakta oss:

E-post: lt3tape@cnliantu.com

Whatsapp: + 86 189 3290 6173

Skype: lt3tape


Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativa säkerhetsband för golvlagermarkeringsband till det bästa priset, men också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossist skräddarsydda band tillverkat i Kina från vår fabrik.
Hot Tags: säkerhetsband för golv lager märkningstejp leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, skräddarsydda, pris, gjorda i Kina
Förfrågning

You Might Also Like