PVC golvmarkering och varningstejp

PVC golvmarkering och varningstejp
Produktinformation

PVC golvmarkering och varningstejp


1. Påminnelsens funktion i det säkra området fungerar som ett meddelande och påminnelse. Det allmänna golvmarkeringsbandet är fastgjort till en mer uppenbar och farlig plats. Varningsvarnare pvc-bandet är fäst vid placeringen av passagerarnas övre och nedre utrymme i tunnelbanevagnen. Uppenbarligen visas varningstejp här huvudsakligen för att fungera som påminnelser, meddelanden och funktioner.

floor marking tape.jpg


2. Pvc varningstejpen i ett annat område spelar en roll vid markering av området. Precis som fabriksbutiken behöver lagra speciell inventering för att lagra inventering för att lagra inventering, behöver den ange gränser och kan använda gränserna för varningstejp.


Floor-Marking-Tapes-Usage.jpg


Bästa populära storleken är 0.15mm * 48mm / 50mm * 30m.


Vänligen kontakta oss:


E-post: Lt3tape@cnliantu.com

Skype: lt3tape

Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativa pvc-golvmarkering och varningstejp till det bästa priset utan också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossist skräddarsydda band tillverkat i Kina från vår fabrik.
Hot Tags: pvc golvmarkering och varningstejp leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, skräddarsydda, pris, tillverkat i Kina
Förfrågning

You Might Also Like