PVC-gånggång och riskmärkningstape

PVC-gånggång och riskmärkningstape
Produktinformation

PVC-gånggång och märkningstejp


Monokromatiska markvarningsband (PVC-markeringsband) har huvudsakligen följande betydelser.

Den gula linjen representerar i allmänhet ett temporärt eller rörligt område som indikerar att området endast tjänar som en tillfällig upplåning.

Den röda varningstejpen representerar vanligtvis ett felaktigt produktområde, vilket är ett tecken på delningen av fabriksgolvet.

pvc gångväg märkning tape.jpg

Här presenterar vi rollen som spelas av dessa tvåfärgade varningsbandband.

Rött och vitt används huvudsakligen i verkstadsplatsens brandbekämpningsområde för att fungera som en påminnelse, och påminner alla om att det här är en brandavgång och det är förbjudet att ockupera detta område.

De gula och svarta varningstejpen används huvudsakligen för att markera verkstadsbanorna och kan tydligt påminna icke-relaterad personal att de inte borde ockupera området inom varningstejpen.

Grön och vit varningstejp är uppradade i arbetsområdet för att påminna medarbetarna att förbereda sig för säkerhet i förväg.


varningsvarning pvc tape.jpg

Vår e-postadress: Lt3tape@cnliantu.com

Skype: lt3tape

WhatsApp: +86 189 3290 6173


Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativt pvc-gångjärn och märkningstejp till det bästa priset, men också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossist skräddarsydda band tillverkat i Kina från vår fabrik.
Hot Tags: pvc gånggång och märkningstejp leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, skräddarsydda, pris, gjorda i Kina
Förfrågning

You Might Also Like