Självhäftande vattentät nätduk Cross Fiberglass Filament Isoleringstejp

Produktinformation

Filamentband med förstärkta stöd som ger kraftfull bandning och buntprestanda. Stark och flexibel hållkraft du kan lita på.

Våra filamentband används på grund av deras robusta egenskaper i många olika applikationer. De är lämpliga för bandning av pallar under transport, vilket säkerställer att hyllor och brickor hålls på plats under rörelse av kylskåp eller displayskåp och buntning av stålspolar under lagring.

Ett filamenttejp består för det mesta av en stark bärare, som PET (polyeten / polyester) utrustad med ett starkt tryckkänsligt lim som kan vara ett syntetiskt gummilim eller smältlim. Fiberglasfilament eller polyesterfilamenter lamineras till filmen och genom detta införlivas i materialet för att stödja rivmotstånd, är fiberglasfilament ett av de viktigaste konstruktionsmaterialen som används.

Det högpresterande bandbandet är väderbeständigt, inte åldras och är motståndskraftigt mot många kemikalier. Det används bäst med en handdispenser och kan tas bort efter applicering utan att rester kvarstår.


Any request , please contact Email : Eileen@tapeliantu.com 0010010 nbsp;Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativ självhäftande vattentät nätdukskorsfiberfibertråd isoleringsband till bästa pris, utan också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossistanpassade band tillverkade i Kina från vår fabrik.
Hot Tags: självhäftande vattentät nätduk korsfiberglastråd isoleringsband leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, anpassade, pris, tillverkade i Kina
Förfrågning

You Might Also Like