Automotive Wire Harness Velvet Tape

Automotive Wire Harness Velvet Tape
Produktinformation

Antal: En rulle

Allmänt, 200 rullar per kartong.

 

Modeller: Bil Universal

 

Specifikationer: 19MM bred, ca 15 meter lång

 

Material: Plain Velvet

 

Temperaturvärdering: -60-150 ° C

 

Tillämpningsområde: Svängning i motorrummet och kabeldragningsledningen. Kan även användas för lindning av positionering när ledningsnätet är installerat!

 

Egenskaper: Flamskyddsmedel, hög och låg temperaturbeständighet, vattentät, anti-aging, lindningsnät kan också spela en stötdämpande effekt! Stark vidhäftning, korrosionsbeständighet och smidighet, det viktigaste är den stabila högtemperaturytan, inte som det vanliga tejpen som hud eller hård!

 

Många vänner har detta missförstånd:

Eftersom det anses vara en värmebeständig Dongdong, bör den inte brännas med en tändare. Detta är inte fallet. Temperaturen på den yttre flamman på en tändare är 1000 grader. De flesta bilprodukter kan inte stå i brand länge, och de är isolerade och direkt brända. Det är totalt två begrepp. Jag hoppas att mina vänner kommer att förstå!

 

 

Denna produkt används vanligen i den ursprungliga bilens ledningsnät sele, speciellt för car line dressing!


Bild för produkter:

UP8G (R $] QZ66IND07VYJE52.pngAMA @ IKB01] TDR2K4O (NCKY9.png

3D% {@ XH7UWHI265Z73_ND (U.png

ext.jpg

TIM 图片 20171215142520.jpg


Liantu, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, erbjuder dig inte bara högkvalitativ biltransfertrådssele med flätat band till det bästa priset, utan också utmärkta tilläggstjänster. Välkommen till grossist skräddarsydda band tillverkat i Kina från vår fabrik.
Hot Tags: automotive wire sele sammet band leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, skräddarsydda, pris, gjorda i Kina
Förfrågning

You Might Also Like