Kartong tätning Cellulosa Tejp Anläggning Baserat biologiskt nedbrytbart limcellotape

Produktinformation

kartong tätning cellulosa tejp anläggning baserade biologiskt nedbrytbart limcellotape


Dessa cellulosalimband finns i olika storlekar med hög draghållfasthet och vidhäftning. De används i olika tillämpningar, såsom industri- och domesticförpackning, presentförpackning och dekoration, buntning, band och andra pappersvaror.


"Växtbaserat" band. De viktigaste komponenterna i produkten är växtcellulosafilm och naturlig harts. Det är en helt nedbrytbar grön miljöskyddstejp. Den har också anti-statisk och lätt att riva

image

image

image

image

image


De viktigaste funktionerna och prestanda:

1.Den största prestandan är försämring och miljöskydd. Testad av en tredje part: Naturlig gummitejp nedbrytningstid är 77 dagar. Den smältlim tejp nedbrytningstiden var 108 dagar. Testet utförs i kompost och bryts gradvis ned till ofarliga ämnen som betingas i naturen under vissa förhållanden av temperatur och fuktighet. Avfallet av denna produkt kan uppfylla kraven i Australien och andra europeiska och amerikanska länder och ange komposterbara sopor. I vår hushållsavfallsklassificering kan den hänföras till våta sopor eller ruttna sopor. 

2,stark viskositet: lämplig för olika materialytor, stabil, långvarig; lämpar sig för en mängd olika temperaturmiljöer.

3,ingen irriterande gas. Giftfri, luktfri, är filmen brinner utan rök och illaluktande lukt, efter bränning är som aska som vanligt papper.

4,anti-statiska, icke-ledande. Bra isolering (ytbeständighet 8.2×107Ω), ingen statisk elektricitet, inget damm, mycket bra tryckeffekt, ingen koronabehandling för utskrift 

5,lätt att riva. Det är lätt att riva för hand, men det har viss seghet och styrka.

6,har god gasgenomsläpplighet (genomsnittlig syrepermeabilitet är 67.018cc / m2.day): på grund av sammansättningen av cellulosa har membranet kapillärpor att andas. Lämplig för färsk förvaring av frukt, grönsaker, etc.

7,hög temperatur motstånd: 200°Cin ugnen, 24 timmar, oförändrad. Cellulosafilm har många andra utmärkta egenskaper och egenskaper (såsom lättrivning, kink, dis mindre än 1,2%, etc.)


Det huvudsakliga syftet.

På grund av tejpens funktion och nedbrytningsegenskaperna används det i stor utsträckning.

1,den funktionella tillämpningen av själva bandet. Efter att ha testat bandet har de viktigaste indikatorerna nått kraven på tätningstejp och pappersband. Främst post, express leverans, tätningstejp för olika produkter, förpackning av jordbruksprodukter, inklusive träd ympning och skadedjursbekämpning, stormarknader för bindning av frukt och grönsaker, även lämplig för förpackning av frys i kylförvaring, och så vidare. Det är särskilt lämpligt för förpackning av livsmedel och medicin, high-end kläder, kosmetika, hantverk, etc.

2.Stationär tejp för studenter, regeringskontor etc.

3,för dekoration, kan du skriva ut en mängd olika mönster.

4,kan göra skyddsfilm, tätning lim (post) och så vidare._7NT9ZP}2]D[NUEOA})N[ZW

Säkerhetsprestandatestet av produktens fysiska och kemiska egenskaper, och den omfattande utvärderingen av den eventuella skadan för användaren, uppfyller kraven i Förenta staterna och Europeiska unionen och andra utvecklade länderKontakta Layla för mer detials och ett bästa rätt pris.                 


WhatsAPP Wechat

image       image


Hot Tags: kartong tätning cellulosa tejp anläggning baserade biologiskt nedbrytbart limcellotape leverantörer Kina, tillverkare, fabrik, grossist, kundanpassade, pris, tillverkad i Kina
Förfrågning

You Might Also Like